jueves, 10 de abril de 2014

RESULTAT DE LES ENQUESTES

Segons les dades extretes de l'enquesta realitzada pel nostre grup a nins i nines d'entre les franges d'edat de 12-14 i  de 15-17 anys dutes a terme al nostre institut, deduïm el següent:
   -Dels resultats de l'enquesta de la franja d'edat de 12-14 anys hem observat que als nins i a les nines els hi agrada els videojocs d'acció i d'aventura, però a elles també els esportius. Cap dels dos sexes mostren especial interès pels jocs d'arcade.
- Els temps dedicat a jugar a videojocs no és diferenciable entre al•lots i al•lotes ja que tot dos s'hi passen d' 1 a 2 hores diàries. Tot i que hi ha un percentatge d'elles que seguidament diuen (contràriament a ells) que hi juguen més de tres hores.
- La majoria dels enquestats d'ambdós sexes nega tenir molts de videojocs bèl•lics. Posteriorment si ells en tenen, són de cinc a deu mentre que elles afirmen en segon lloc que si sí, poseeixen més de deu.
- Mentre els nins consideren que els videojocs no  fomenten la violència, les nines creuen el contrari.
- Tant nins com nines creuen que no hi ha perquè respectar les edats indicades als jocs , tot i que elles ho afirmen amb major diferència.

 - Per altra banda del resultats de les enquestes fetes a nins y nines de entre 15 y 17 anys hem observat que Tant a nins com a nines els agrada els videojocs d'acció i d'aventura, també hem vist que a les nines el que menys els agrada son els videojocs d'arcade.
 - Tant elles com ells hi dediquen d'una a dos horas als videojocs, però no hi ha ninguna nina que hi dediqui més de 3 hores al contrari que el nins.
- Ambdos sexes afirmen tenir de 5-10 videojocs de violència, no obstant el percentatge secundari afirma que les nines en tenen menys que els nins.
- Tant nines com nins pensen que els videojocs sí fomenten la violència. Per altra banda hi ha mes percentatge de nines que nins que pensen que no.
- Tot dos afirmen que s'ha de respectar les edats indicades als jocs.




No hay comentarios:

Publicar un comentario