jueves, 10 de abril de 2014

CÒNFERENCIA AL CASAL DEL BARRI

Avui capvespre els nostres companys, Anastasia Sherbyak i Ricardo Macas han explicat a un públic bàsicament jove el que hem aprés durant la nostra participació al concurs Euroscola. 

La xerrada que ha tingut lloc en el Centre Flassaders de Palma ha abordat qüestions relacionades amb la Unió Europea, el seu Parlament i finalment la nostra participació en el concurs Euroscola.

La xerrada ha constat de tres blocs:
1. Perquè vàrem decidir apuntar-nos en el concurs?
2. Què hem après? (Què és la Unió Europea? Què és el Parlament Europeu? Polítiques europees pel que fa a la protecció del menor davant l'ús abusiu de videojocs,altres dades d'interès 
3. Quines activitats hem duit a terme durant la nostra participació?
Ha estat una xerrada, interactiva per a un públic jove que ha mostrat especial interès per el bloc i alguns dels vídeos que hem projectat. 
També ha agradat molt el còmic i la idea de fer participar en els joves del nostre centre en el procediment de recollida de idees per fer arribar al Parlament.

Confiam que els coneixements adquirits es difonguin entre el jovent de dos dels instituts dels estudiants presents: IES  Arxiduc i IES Joan Maria ´Thomàs de Palma.




No hay comentarios:

Publicar un comentario